Hallo! Welkom in onze For Cool Cats winkel!  
In onze winkel vind je leuke kattenmeubels: van een gezellig kattenhuisje tot een munlitfunctionele krabpaal. Een comfortabel kattenmandje of een knus kattenbed

Wij zijn - net zoals jij - eigenaars van speelse, schattige en soms een beetje eigenzinnige katten.
Onze winkel is ontstaan uit grote liefde voor onze viervoetige vrienden.
Niets maakt ons blijer dan het zien van een gelukkige, vrolijke kat.


Een kat wordt vaak gezien als een gemakkelijk huisdier, die in vergelijking met honden, weinig aandacht en zorg nodig heeft. Deze foutieve perceptie heeft als gevolg dat voornamelijk huiskatten aan stress, depressie en overgewicht lijden.
De oorzaak is te weinig interactie en een gebrek aan uitdagingen.

Je kat is een uniek dier. Zij is een natuurlijke jager. In het wild verstopt een kat zich voor roofdieren door hoog in de bomen te klimmen. Een kat is ook een territoriaal dier. Zij beschermt en bakent met haar klauwtjes haar territorium af.

Voor een gelukkig en gezond leven, moet je kat de mogelijkheid hebben om dagelijks veilig haar dierinstincten uit te kunnen oefenen. Daarom willen wij je helpen om een leefomgeving te creëren waar jij en je poezelige vriend harmonieus kunnen samenleven. 


Onze zorgvuldig uitgekozen lijn kattenmeubels, biedt je kat een eigen plekje waar ze rustig een dutje kan doen. Onze krabpalen en klimbomen zorgen voor een grote portie uitdaging en speelplezier. Je kleine tijger kan zich volledig uitleven door te klimmen, spelen en ravotten.

Ook jouw interieurwensen zijn voor ons belangrijk. Onze moderne kattenmeubels zijn er niet alleen om je kat gelukkig te maken. Zij moeten ook bij jou in de smaak vallen! Een kattenkrabaal hoeft niet altijd je huisinterieur te verpesten. Het kan ook een leuk stuk meubilair zijn dat eveneens zorgt voor een prettige en aangename sfeer.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en zij zijn bovendien gemakkelijk te monteren en te onderhouden.

Kies bij ons een leuke krabpaaleen kattenhuis of een knus kattenbedje en wij garanderen veel dankbare kopjes en knuffels van je viervoetige lieveling!

Ontdek onze kattenkrabpalen collectie.

Aarzel niet om ons te contacteren. Ons For Cool Cats team staat voor jou en je kat klaar! 'Stuur ons een bericht'